Az alábbi szállítási módok közül választhatsz:

  • GLS kiszállítás utánvéttel 2240 Ft
  • GLS kiszállítás banki előre utalással 1750 Ft
  • GLS kiszállítás bankkártyás fizetéssel 1750 Ft

Rendelésed 40.000 Ft érték felett ingyen szállítjuk házhoz.

A házhozszállítást a GLS futárszolgálat végzi, amely az ország bármely pontjára kikézbesíti a küldeményeket. A futár az áru szállításra történő feladását követő maximum 48 órán belül házhoz szállítja a megrendelt terméket, az Ön által megadott címre. Csak olyan szállítási címre tudunk árut küldeni ahol 8.00-17.00-ig folyamatosan tartózkodik átvételre és fizetésre alkalmas személy.

Amennyiben a megrendelt áru nem áll rendelkezésünkre és nem tudjuk teljesíteni a 48 órás határidőt, időpont egyeztetéssel értesítjük kedves megrendelőinket az áru várható megérkezéséről.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni és meggyőződni a hiánytalan és sérülésmentes teljesítésről. Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

A számlát minden esetben a vevőadatoknál feltüntetett számlázási névre, címre állítjuk ki, és a teljesítést követően, elektronikusan juttatjuk el Önnek (e-számla). A számlázási adatokat a kiszállítást követően sajnos nem áll módunkban módosítani. Téves megrendelés esetén visszaszállítási költséget is felszámolunk. A szállítási cég hibájából nem időben vagy nem kiszállított áru miatt felelősséget nem vállalunk.

Kérdés esetén érdeklődni lehet a GLS Futárszolgálat ügyfélszolgálati telefonszámán, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphat pontos információkat.

GLS: +36 1 802 0265
A GLS ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 7.00 – 20.00 között érhető el.

Az alábbi fizetési módok közül választhat:

 

Üzletünkben:

  • Készpénzben: Üzletben a termék átvétele előtt.
  • Bankkártyával: Minden forgalomban lévő bankkártyával az üzletben átvétel előtt.

 

Webáruházunkban:

  • Postai utánvét: Utánvétel esetén a megrendelést Szolgáltató a Felhasználó által a rendelés véglegesítésekor megadott napon szállíttatja ki. A rendelés végösszegét a termék átvételekor kell kifizetni a futárnak.
  • Fizetés bankkártyával: A fizetés bármely bank által kibocsátott dombornyomott VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi), EuroCard/MASTERCARD, JCB kártyák és internetes kártyák használatával, a szükséges kártyaadatok megadásával történhet. Bankkártya adatai magas védelmi szintű authentikációs titkosítási módszereket használó csatornákon keresztül jutnak el a Bankhoz, illetéktelenek nem férhetnek hozzá. A vásárlás és fizetés folyamatának különválasztásából adódóan a Szolgáltató a bankkártya adatokról nem szerez információt, csak a fizetés tényéről értesül. Felhívjuk szíves figyelmét, amennyiben vásárlása készlet vagy bármely előre nem látható ok miatt meghiúsul, a megfizetett összeg visszautalásra kerül.

  • Banki előre utalás: Banki átutalás esetén a rendelés visszaigazolása során küldött bankszámlaszámra lehet átutalni a rendelés ellenértékét. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

 

Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Az elállási jog gyakorlása esetén a Felhasználót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli. Elállási Nyilatkozat letöltése innen.