1–12 termék, összesen 55 db

A hölgyek egyik kedvenc darabja nem más, mint a táska, amely segítségünkre van egyes tárgyak hordozására, és nem utolsó sorban pedig stílusosságot kölcsönöznek a megjelenésnek. Különböző méretű, fazonú, elosztású táskák, amelyek lehetővé teszik a kényelmes pakolást, tárolást.

A fogást szinte minden esetben egy fogantyú biztosítja, de bizonyos modellek esetében egy oldalpánt is rendelkezésre áll, aminek a használata opcionális. Ezek a női kézitáska fajták egyben oldaltáskaként is funkcionálnak, ezzel nagymértékben megkönnyítve a hölgyek dolgát, hiszen miután átvetették a vállukon vagy a felsőtestükön, már egyik kezükkel sem kell tartaniuk a retiküljüket.

Változatos színek, minták és formatervezés nagyon különlegessé és stílusossá teszi a Rose Fashion weboldalán található táskákat. Ha egy tökéletes, szép, praktikus és minőségileg is megfelelő női táskát keresel, akkor nézz körül webáruházunkban és rendeld meg online, vagy gyere el személyesen üzletünkbe, és mi segítünk neked kiválasztani az outfittedhez megfelelő táskát.