7.1 Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az Elállási jog gyakorlásának részletes feltételei itt megtekinthetők: Általános Szerződési Feltételek

A visszaküldés lényege röviden, tömören:

1.Kicserélheted vagy visszaküldheted a megrendelt termékeket a csomag átvételétől számítva 14 napon belül.

2. Bizonyosodj meg róla, hogy a termékek, melyeket visszaküldesz viselési nyomoktól mentes és épségben van rajta a címke. Viselt, használt , megrongált termékeket nem áll módunkban elfogadni.

FONTOS INFORMÁCIÓ:

  • Minden termék hibátlan állapotban kerül kiszállításra, minden esetben fotó készül a termékről. Így amennyiben próba során bármilyen sérülés keletkezik a ruhán, nem áll módunkban azt kicserélni, illetve az árát visszatéríteni. Köszönjük a megértést!
  • Az alakformáló harisnyát, harisnyát, fehérneműt higiéniai okokból sem felpróbálni sem viselni nem lehet, pénz visszafizetés csak bontatlan csomagolásra érvényes.

3. Visszaküldéshez töltsd ki kérlek az Elállási Nyilatkozatot, és küldd el nekünk emailben (info@rosefashion.hu).

4. Ezt követően fogsz kapni egy emailt vagy telefonhívást az összes információval (a címmel ahova vissza lehet küldeni a termékeket, amelyeket szeretnél kicserélni).

5. A következő lépés, hogy készítsd elő a csomagot a visszaküldésre, és add fel a közeledben lévő postán. A visszaküldés költsége téged terhel , a díjat a posta szabja meg a csomag súlyától függően.

6. A visszaküldött termékek ellenőrzése után, attól függően mit választottál (cseretermék vagy pénzvisszafizetés), elküldjük a csereterméket vagy a visszaküldési űrlapban megadott bankszámlára utaljuk az összeget.

7. A pénzvisszafizetés 14 napon belül történik meg, attól a naptól számítva, hogy megkaptuk a csomagodat és a bankszámlaszámodat.